KIRIKKALE
25°
03:13

İmsak'a Kalan Süre

İbrahim Alsancak, CHP’den Bahşılı’ya talip

Kırıkkale’nin yakından tanıdığı isimler arasında yer alan İbrahim Alsancak, CHP’den Bahşılı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Alsancak, “Bahşılı’nın her alanda yatırım alması için elimden gelen çalışmayı yapacağım” dedi.


BAŞVURUSUNU YAPTI
31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Bahşılı ilçesinde heyecan giderek artıyor. Çeşitli siyasi partilerden aday adayları, başkanlık için başvuruda bulunarak bu yarışta olduklarını gösteriyor. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı isimler arasında yer alan İbrahim Alsancak, CHP’den Bahşılı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Alsancak, “Bahşılı’nın her alanda yatırım alması için elimden gelen çalışmayı yapacağım” dedi.

BAHŞILI İLÇESİNİ KAZANACAĞIZ
Alsancak, Bahşılı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru evrakını CHP İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ’a takdim etti. Bozdağ, Alsancak’a çalışmalarında başarı temenni etti. Alsancak, daha sonra CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal’ı da ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önal, “Mahalli İdareler Seçiminde birçok bölge olduğu gibi inşallah Bahşılı ilçemizi de CHP’ye kazandıracağız” dedi.

KOLTUK DEĞİL, AYAKKABI ESKİTECEĞİZ
Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Alsancak, Bahşılı’nın her alanda en güzel hizmeti alması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Alsancak, “Bahşılı Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylık başvurumuzu yaptık. Koltuk değil, ayakkabı eskitmeden geliyoruz. Sözde sahnede gençlerin diyerek ilerleyen zamanlarda projelerimizi açıklayacağız” dedi. Alsancak’ın başvurusunda CHP Başılı İlçe Başkanı Ebru Alsancak’ta hazır bulundu.

Haber:Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Okul servislerine zabıta denetimi

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucuyla mücadele sürüyor

İlginizi Çekebilir

Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67091

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171